Kejutkan bayi menyusu

Assalam , baby saya dh 2 bulan 19 hari, skrg saya still kjutkan dia stiap 2 jam to 3 jam untk bgi susu pda wktu mlm, soalan saya smpai umur berapa sya prlu stopkan kejutkan dia utk bgun mnum susu pda wktu malam ?#advicepls #firstbaby

12 Balas

kalau baby sy, bukan sy yg kejutkan dia. dia yg kejutkan sy 😆. malam setiap 2/3 jam mesti dia tjaga mrengek nk susu. skrg umur 5bulan

1y ago

hahaha..ada juga mcm tu..bila sya penat..lena sngt tdr..dia yg kjutkan mntk susu