Kejutkan bayi menyusu

Assalam , baby saya dh 2 bulan 19 hari, skrg saya still kjutkan dia stiap 2 jam to 3 jam untk bgi susu pda wktu mlm, soalan saya smpai umur berapa sya prlu stopkan kejutkan dia utk bgun mnum susu pda wktu malam ?#advicepls #firstbaby

12 Balas

x perlu stop.. mmg susu keperluan ùtama baby bawah 1 tahun.. anak yg umur setahun lebih pun masih lg bangun mlm nk susu.. jd itu semua bergantung atas demand baby..x blh tido direct x bangun langsung.. mmg kena kejutkan jgk

1y ago

i see..fham2 .. thanks sis