ape ubat baby 3bulan lebih bila kena batuk

Asmekm slmat mlm...nk tnyela...ape ubat untuk hilang kn batuk baby 3bulan lebih ...??

2 Balas

bby xd benr kn minum ubt btok . sis hnye bole amal kn . letk minyk telin pd kaki blkg dn dada ank .lps tu potong hirisan kentang . tekap kn kt kaki ank . smpai ank sehat . kentang tu akn brubh itam . biase ari ke 3 bru nmpk itam pd kentg brkurg . tnde ank makin ok . klau btok semakin teruk bwk ke hos trus tok check paru2 bby . d risau kn ad jngkitn shje .

Utk bayi 3bulan better pergi jumpa doc or pharmacist..