dara warna merah muda

Aslmuaykum hari nie sya da 11wk1dy Tpi buang air kecil semlm ada darah tpi skit jew tdi pgi pn ada lagi ada kha iya nya normal or mcm mna yee nk gi klinik tpi tak boleh jln sbb perinta bekurung siapa ada pengalaman ble share???

1 Balas

better pergi klinik sis , sy dl kuar darah ms buang air kecil sbb kena kencing kotor yg da tahap teruk , ms 6week pulak pnh bleeding selama smggu sbb naik kereta balik kampung jln tx elok lubang2 n terlalu lasak sbb ad kenduri , ms pregnant if keluar darah walaupun setitik terus pergi klinik sis , blh pergi klinik ats sbb kecemasan