Info nie Betul ke ?? - Hosp Hkl

Aslmkum mummy2 yang dah selamat bersalin di Hkl . Nak tanye suami dah boleh masuk teman isteri ke ?? Saya saje nak tahu sebab due saya 10 June nie . Betul ke info yang saya dapat nie ?

Info nie Betul ke ?? - Hosp Hkl
16 Balas

First , second and now Coming soon bersalin suami x bole nk teman sebab kerja outstation 😢

Boleh, sya bersalin 28/3 dkt HKL suami boleh masuk tapi kna buat RTK dlu bru dibenarkan teman istri

2y ago

terima kasih awak Dan selamat berpantang .

dekat hosp sp suami tk boleh teman dkt lr . tapi dlm ward boleh .

Dekat ipoh dah boleh sis , kena buat rtk 3 hari sebelum due

2y ago

sis bersalin normal ke

Hospital klang boleh tak?? Ada sape2 beranak kat situ?

2y ago

tak bolehhh gakkk hermmm

so far melaka takbole😗

2y ago

ye, baru je saya pi sana .... dia bagi borang awai awai dah terang kan suami takboleh teman kat LR dan wad