Keguguran

Aslmkm .saya nak tnya pengalaman momy2 smua ..saya lewat period 4 hari ...saya test upt hari ke 4 lewat tu pd pukui 11 pg ..naik 2 line ..tp petang pukui 3 saya period .. pastu sakit sengugut mmg kuat lain mcm . N kuar ketulan .sy try picit2 xpecah ..mcm dging .tu mmg dah gugur ke .atau upt positiv tu hanya hormon .... sbb upt tu naik dua line selepas 3 minit ...dan samar ... saya pernah gugur bulan 9 ..masa kandungan 10 minggu ..

Keguguran
2 Balas

x silap jenis strip nii kena dua2 line terang. cube guna upt brand lain .

Biasenya lepas gugur upt masih lg positif sis, sbb hormon tu masih ade.