milk booster

aslm.. hai mommy² ambik milk booster apa? boleh share x... ank first dlu ambik moeder ,susu meriah tp rasa nye xboleh tahan.. kdg² nk trmuntah..

1 Balas

Sy bnyakkan mkn sayur hijau ja. Skrg prasan ssu drop.. ank da 9bulan. Mnum susu kurma plak. N stiap kali sblum susukan baby sy mnum sgelas air/3teguk air. Alhamdulillah susu da ok..😊

5y ago

Sy pn xmkn syur. Tp dpt kncing mnis time mgndung. Paksa telan. Skrg da jadi suka 😊. Sama.. haha..kurma sy pn xsuka.. cmpur dgn susu jd suka