nyeri bawah perut

aslkm..sya nak tnya knapa ya slepas bersama suami baru brapa jam limpas tadi tiba² saya berjalan keluar darah dan nyeri d bawah perut saya adaka itu tanda hamil atau darah haid #SeriusTanya #bantujawab

2 Balas

jwpn Ada pada diri sis..upt je jwpn nya...Kalo positive bermakna sis pregnant and kuar darah time pregnant xnormal boleh ancam kepada keguguran....Kalo negative Tu mgkn darah period or Ada Luka Kat bahagian dlm...

both boleh jadi. atau sebab ganas sangat menyebabkan luka pun boleh jadi. kalau nak tahu pregnant atau tak, test UPT ya.