Priod lewat upt madih nagetif

Aslam semua ibu ibu ... saya nk tumpang tanya saya dh lewat haid beberapa hari , selalunya saya datang tepat pada tarikh (16) priod saya lancar tapi saya cek upt masih negetif agak agak bila waktu yg sesuai untuk cek upt .. kalau macam nie ada isi atau tidak .. #ingintahusaja #pleasehelp #bantusharing #seriusnanya

1 Balas

sapa saya pon priod ikut 17 tqpi nk cek upt takot kecewa .. priod saya lancang selalu mai tepat