KENAPA ASYIK MARAH2 DAN CAKAP BUKAN2

Askm saya nak tanya kenapa mengandung kali ne saya asyik nk marah2 asyik bebel asyik ckp contoh mcm maki2 ckp benda2 xbaik..sebelum ne xjd mcm ne pun..saya risau lh..adakah bwnda ne akan effect pada kandungan..boleh tolong beri pendapat..saya betul2 stress

1 Balas

Emosi x stabil. Bnyk muhasabah dri. Istigfar bnyk2. Bila nk mara lbh baek diam. Prgi tmpt laen. Dduk bring. Mnom air tarik nfs pnjg2. Kdg org pon xkn tahan dgn kita even tau kita tgh prgnt n keadaan emosi tu x btoi sgt. Sbb d org pon still de prasaan bkn nk jaga hati kita mmnjg.