Things

Hi! ask ko lang po kung ano mga dapat dalhin kapag manganganak na,balak ko na po kase bumili para handa na. 7 months pregnant po ko? Thank youuu~

2 Replies

Para kay baby clothes diaper wipes alcohol baby oil baby wash bonnets mittens booties and receiving blanket For you po pajama, diaper, maternity napkin, feminine wash.

Baby clothes, baby diaper/wipes, baby soap, alcohol. Receiving blanket. For you, daster, panty adult diapers.

6y ago

Thank you po😅😊 medyo nape-pressure na ko😅