sneeze

ask ko lang po ano po ang pwedeng ipainom na medicine para sa sipon ni baby 1month ol na sya, and pwede na rn ba sya mag vitamins like ano ang best na ibigiay for baby. salamat po sa mga sasagot

2 Replies

better po mommy bring him or her to the doctor .. with regards po sa vitamins..my baby already start her vit. at her 1st week after delivery po...her pedia gave her nutrilin drops vitamins po

After I gave birth to my baby, 1 week after he started to take his vitamins. My doctor recommend tiki-tiki 0-12 months drop. 2 months palang sya 7 kg na.