Kerap Membuang Air Besar

Hi Asian Mummy! Nak tanya di awal kehamilan Week 6 normal ke kalau rasa nak membuang air besar tu sakit dia memerut mcm pernah minum air detox tuu sakiitt gile then membuang tu kadang biasa kadang diarhea 2-3 kali sehari… hurm 😥

2 Balas

Sy masuk 6w-8w boleh kata setiap hari ceri beri dgn sakit perut memulas 😂 Padahal tkde salah makan ke ape. Naik 9w smpai skrg 12w setiap hari buang air besar tapi tkde sakit perut ke ape. Ada orang ckap normal. Jngan meneran kuat kuat je. Bnyakkan minum air

2y ago

Hari hari ceri beri ye 😂 Anyway tq share your exp. Hopefully bukan benda yg serious and may our babies membesar dgn sihat sempurna 🥰

Kadang² mmg ada rasa mcm tu.. Tp xla stiap hari.. Klau sblm ni sehari sekali je nk buang air besar, tp skrg adalah 2-3kali sehari.. Mngkin tngok pemakanan kita juga kot..

2y ago

Ohh mcm tu, ok thanks! 🥰