sakit bawah perut

Asallamualaikum momies..nak tanya,test ni nmpk dua line kan.. sis tgh cuba nak preggy lagi ank ke4..sis blm due period lagi,sepatutnya sabtu ni period..tp saja nak test upt..kblkgn ni bwh perut sis sakit sgt sblah kanan,kadang saya x bole bjalan..kna stay kjap baru bole gerak..3x preggy sblm ni xda pgalaman mcm ni.. (Upt dah calar,anak kacau)

sakit bawah perut
2 Balas

Nampak dua line walaupn samar...xpe tggu 2 or 3 mnggu sis...check smula.. In Shaa Allah ada rezeki xke mna...😊

Waalaikumsalam, ye sis.. Nampak 2 line.. Tahniah ye.. Jaga diri😊