Buasir 33w

Asalamualaikum,sy nk tnya siapa pernah ada pengalaman kena buasir 33w pregy.nk tnya ubat apa yg mujarab untk kecutkan buasir.sangat sakit,nak duduk,jalan solat semua terbatas

2 Balas

Klo normal, doc bg ubat anti-flame (bengkak) n ubat sapu... Tp sbb pgnant mmg doc akan bg ubat cream je.. tp lambat sembuh sis.. sis blh bli ubat ni, and jgn duduk atas dia.. beli bantal buasir or sis gulung tuala tebal, tgh2 buat lubang.. klo x, lg lmbt sembuh. Jgn lupa minum byk air, susu, and buah2 pelawas.

1y ago

Mcm ni.

xbleh mkn ubt sis. boleh beli krim sapu je kt frmasi.lpas brsalin nnti bru bleh mkn ubat.