gatal miss v

asalamualaikum..saya baru lepas bersalin anak kedua secara normal jahitan agak banyak..jahitan luar dah mula kering..masalah sekarang saya jadi gatal2 dibahagian bibir miss v..lagi2 waktu darah nifas keluar..rasa merenyam2..dah basuh dengan air suam n garam tetap sama..ada sapa2 pernah alami perkara yang sama macam saya tak dan apa solution nya untuk hilangkan gatal..?

7 Balas

Ya sis saya pun sama .. dia punya mengeyam tu . Nk sental ada luka jahitan. Rasa tersangatlah siksa yea😭 mcm mna lah cara nk handle.