Ada sesiapa tahu tak saya hamil 19 minggu nk masuk 20 minggu tapi perut saya masih lagi tak nampak

Asalamualaikum...hai mommy ada sesiapa boleh bantu saya... saya hamil 19 minggu nk masuk 20 minggu tapi perut saya masih lagi tak nampak besar mcm orang lain jadi saya rasa keliru ada kh ia normal atau apa ye?.. perut saya nampak mcm orang hamil 1 bulan lebih kecik je tak nampak besar #bantujawab #ingintahu

30 Balas

rse jeles ngan org pregnant tpi perut kecik tak payah pertikaikn kecik ke besar janji baby sihat kalau besar pun org akn kata kembang air lah ape lah