Alahan hilang

Asalamualaikum semua nak tanya ada tak mcm saya nak masuk 8week alahan tu hilang tiba” mual muntah tu dahtakde , selera makan tu dtg balik padahal masa tau awl” pregnant tu smua bnda tak masuk dalam perut apa kah ini oke utk ibu mngandung ? ##pleasehelp #firstmom

1 Balas

kalau xde pendarahan tu, masih normal je. alahan ni ikut badan, ade org alahan sampai bersalin. ade org alahan kejap je. kalau nk kepastian boleh pegi klinik utk scan.

2y ago

better sis scan bt masa ini tgk mcm mna.. semoga baik shj ya sis.