Baby nak makan

Asalamualaikum semua, boleh share tak macam mana persiapan peralatan/ jadual pemakanan baby baru nak makan? Terima kasih.

4 Balas

Waalaikumussalam. Sis boleh follow happy baby food malaysia kat fb, alhamdulillah sgt mmbantu. Sy dari 1st and 2nd baby mmg refer kat sna je. Alhamdulillah byk dpt belajar ❤️

kerusi plg penting kot..yg lain2 boleh adjust(bib/sudu/blender) jadual pemakanan blh follow happy baby food malaysia,search je pemakanan baby 6bulan

anak sy start makan 29/5....sy beli yg ni jadual mknn awk bole follow dkt gp fb..sy pun ikut situ...

ni cth..sy pun nk follow yg ni je..