Dengar jantung baby

Asalamualaikum mummy normal ke bila letak tangan di perut + tekan sikit bahagian baby duduk tu dengar degupan cm jantung bayi ? Adakah itu degupan jantung bayi atau persangka saya je sebab bila tekan sebelah lagi perut dengupan tu xde minta di jelas kan boleh ? Bukan untuk dikecam mohon jelas kan ibu ii 😅#seriusnanya

2 Balas

Bukan jantung baby, sy ada Tanya doct masa scan 20week.. Sebab duk rasa macam ada gerakan nadi berdenyut kat perut. Doct cakap jantung baby Xboleh rasa dengan tangan.