Saya Mengandung ke?

Asalamualaikum mom² saya nak tanya upt disclosure saya beli kat Watson ni tepat tak.. Saya baru buat ujian subuh tadi naik double line.. Rasa terkejut dan teruja.. Nak mintak pendapat ibu² di sini.. #pleasehelp

Saya Mengandung ke?
18 Balas

Alhamdulillah sis tahniah dah terang line Tu.. sy doakan semoga Allah permudahkan segala urusan sis ye....nti sis Cuba guna clear blue pulak brape Weeks...ya Allah sy pulak Rasa teruja Sama bila nmpk double line upt org...sy hrp satu Hari nti dpt jugak double line mcm org lain...🥹☺️😊🥲

8mo ago

amin² ya rabbal alamin tq sis atas DOA sis..

Alhamdullilah sis kalau ikutkan hamil dah tu sis.. Sy pakai yg kedai rm2 je was2 jgk mula2 pastu beli yg mahal skit kt alpro alhamdullilah btol

8mo ago

Tula tadi saya agak tak pasti.. Tapi alhamdulilah.. Terima kasih banyak sis atas respond nya❤️

alhmdulillh positiff tu mumy🥰 jge kndungan elok².. kalau ad spotting atau bleeding trus pg hospital check ye..apa² pun tahniahh skli lg

tahniah sis! jenama disclosure ni memang antara yang recommended elok. lagipun terang line tu, confirm bukan indent dah. moga Allah jagakan 💜

8mo ago

Alhamdulilah terima kasih sis❤️

Alhamdulillah tahniah sis.. terang tu line.. nnti lg 2minggu double confirm g scan ye.. pe2 pun jaga diri ye

ye positive.. sye dlu pun gne brand disclosure.. memg tepat.. baby sye pun da 10 bln.. congratz sis!

Alhamdulillah, +ve tu sis. Jaga diri & kandungan ya ? Jangan dulu buat sebarang aktiviti lasak

Kalau tak yakin, boleh beli jenama dip n tell murah je tp lebih tepat insyaAllah

Betul la tu +ve .. saya dulu pun check guna upt jenama ni .. tahniah sis

Congrats dear. Alhamdulillah. +ve tu! Enjoy your pregnancy! 💕