Makanan pedas

Asalamualaikum ibu2.. saya nak tnya normal ke klau kte tringn sgt nk mkn mknan pedas pda minggu ke 28 ni?? almost setiap hari saya akn mkn mknan pds... kalau xdk skalipon saya akn ke 7e cari ramen pedas sgt tu.. normal ke?? ada effct apa2 x kat baby?? #ingintahu #babyfirst2021#bantusharing

1 Balas

Normal actually, tp kalau boleh kurangkan to avoid gastric attack and jgn makan instant noodles selalu sbb ada MSG. Not good for baby and also for mother of course.