tanda nak bersalin ke?

Asalamuailaikum and hai moms, lately ni sejak akhir2 8m smpai lah dh msok 9m, perut kerap mgeras (mcm baby bpusing tp kerap dlm 2-5min) kerap nak berak tp x berak, keputihan banyak (4-5 kli tkr panti sehari) mual dan muntah. Saya nak tanya ni tanda apa and ptt ke saya g hospital. Sy risau, sebab pernah tengok akak2 dtg sbb cobtraction tp xda tanda pihak hospital sruh balik. #1st baby

1 Balas

Kalau memang kerap mengeras setiap 5 minit, dah kira tanda2 jugak tuu

4y ago

Huhu kalau dah sakit sangat tu, pegi laa ye