Hanya sekadar luahan

Asalam,saya Dan suami tiga tahun sudah berkahwin,suami buat bisnes sendiri,kedai Adelah bawah rumah saja,selama nie xkasi saya masuk atau pergi kedai dia,sbb sblom nie dia ade buat mcm ngorat2 cust pompuan,dgn kata2 manis,masa tu saya soal,knpa abg buat mcm nie,dia dah jadikan isu besar sampai nak tinggalkan saya,dia ckp saya fitnah dia😢masa tahun pertama,kahwin sejak dari itu dia buat perjanjian klo nk teruskan hidup dgn saya ,sejk dri itu saya tidak dibenarkan masuk kedai dia,wlpun apesekali pun,sya mempunyai ibu yg sakit,tiada pilihan lain saya akur je,😪😪😪baru2 ni saya lahirkan anak,saya turun bawah rumah pgi bli makanan,dgn suami dan baby,semua jiran2 kedai sumua tgoklah baby kita,manja2 kan,lps lebih kurang 4-5org lemparkan ayat"budak nie gatal lah macam bapa dia"dekat baby saya,agak2 kenapa ye sumua ckp mcm nie,suami memang jenis peramah dgn sumua,ade isu sebalik ayat tu ke?

1 Balas

taktahulah ,mungkin ada ,mungkin tiada ...awak kena tanya suami awak sendiri ...duduk bincang baik² cari jalan penyelesaian ...kenapa dia nak ngorat perempuan ?suruh dia stop kalau benar ii sayangkan awak dan anak ...lagi satu kenapa dia tak benarkan awak ke kedainya ?apa masalahnya kalau awak datang ?awak kan isteri dia ...cuba tanya baik ²...ingat hati &perasan kita pun perlu dijaga jangan asyik nak jaga hati suami je ...