Asalammualaikum nak bertanye

Asalammualaikum nak tnye kalau mcm ni dah brpa minggu ye. Sya blm pergi check lagi terima kasih 😊 dan sya nk tnye biasa org bukak buku brpa minggu ye #bantusharing #seriusnanya

Asalammualaikum  nak bertanye
2 Balas

clearblue baru boleh tau berapa week sis . yg ni test biasa saja . kalau nak tau berapa week boleh refer doc la sis ya . 8 minggu ke atas dah boleh buka buku sis

Check dari first day period last month sis. Itu kira first day pregnancy