ubun2 timbul

Asalam...ada sapa2 tk pernah alami situasi ubun2 baby agak timbul sedikit tk mcm hari2 biasa..baby baru masuk 5 bulan..meragam sekali sekala mgkin beralih bulan...baby sihat alhmdulillah cuma sya risau ubun2 dia naik sdikit...ada sapa2 ada pngalaman tk?..

4 Balas

Mngkin sbb blm ckup keras lg tngkorak kpla dye sis.nt mkin brtmbh umur inshaAllah mkin ok

5y ago

Harap2 macam tu la sis..sya risau klu sbabkn lain je..

Sis nak tnya bby sis mcm mna dh ok tk ubun² dya sbb bby sya pn cm tu ni

anak sy pun tgh alami baby 5bulan dh rsau tengok semoga xda aPa²

sis cmne dgn kes ubun ni ? anak sy tga alami