Ubun2 bayi besar

Salam mommies. Sy sekarang tgh risaukan anak sy umur 7 bulan, doktor cakap ubun2 dia ni besar . Sy risau lah kalau lambat tertutup 😓 ada x anak2 mommies sama seperti anak sy? Boleh share x atleast hati sy tenang 😔

1 Balas

Ambil masa 2 tahun untuk ubun2 anak tutup sepenuhnya. Doktor ada cakap apa2 lagi tak? Bagi saya normal.

6mo ago

takde cakap ape2, cuma dia ambil darah utk cek if thyroid.alhamdulillah result normal .