baby tak berkembang

asalam semua sy mahu pendapat korang semua , smlm sy ada scan dan ad bleeding sepatutnya smlm baby dh 7week tp scan dia masih 5w6d doc ckp baby dh meninggal , ada petua tak utk turun kan , sbb sy takut nk d&c sbb 1/2 hritu sy gugur dan buat d&c , bkn takut sbb apa kan jarak yg dekat , mohon mintak pendapat korang .#SeriusTanya

10 Balas

boleh tahu x buat d&c mcm mn? sakit tak? nk kena lalui benda tu utk pertama kali..

5mo ago

kena bius awak , lpstu hbis bius tu rasa pedih2