Bersalin anak luar nikah

Asalam saya nak tumpang tnye pernah tak atau ade tak mumy ii yg lahir kan hospital tak bukak buku pink boleh ke kalau lahir kan hospital ?

2 Balas

sebelum lahir,buat buku pink sis.. kang klu tgh nak beranak, nurse n doc mntk mcm2 kang jenuh plak nak jwp,klu dh ade buku pink, senang keje depa,ade no kontak waris, ade detail nama n umur sume, detail beby lagi..hiraukan mlut2 tu,yg pntg mommy and beby slamat.. stay strong yaa.. :)

Boleh juga tak buka buku lhrkn ank kat hosp cuma kna leter dgn nurse n doktor

4y ago

Ouh hbis nanti dah lepas bersalin kene buat jugak ke buku pink ?