Ubat tambah darah? Untk hb naik

Asalam nk tnye semua, sy dri obimin hb xnaik, so doc tukar iberet tp still takut xnaik, blh ke kalu pg nk ambk iberet, mlm nk kunyah maltofer? Blh combined x tp wktu lain2. #firstmom #SeriusTanya #ingintahu #bantujawab #bantusharing #Sharing_dong_Bund #bantujawab

26 Balas

sis mkn jmbu batu atau jus delima sis menjadi sngt. saya dri 10.9 naik 12.2 hb .

sy mkn iberet dgn air sunkis oren tu sis..alhmdulilah..naik hb sy..

4mo ago

air sunkis oren tu xperlu letak gula..mmg akn msm.

minta saranan doc. macam saya doc bagi je makan dua dua.

mnum susu lazz kambing.. inshaAllah sis Naik 🤗

Minta advice doktor

iberet sgt2 ok