keguguran

Ari ni result dah keluar , Doktor sahkan keguguran , 6week preg .Al-Fatihah Anak syurga ??❤️

21 Balas

Semoga tabah dan kuat semangat.sy pun keguguran 8w twin.5 bln lps tu lekat lg.alhamdulillah dh nk msuk 3 bln prgnt

Salam takziah sis , semoga ibu kuat dan di gantikan dengan malaikat kecil baharu❤️

4y ago

amiiinnn❤️

Semoga mommy dan suami tabah. Semoga Allah ganti dgn yg lebih baik amin yra

Takziah. Maaf bole sy tahu. Mase keguguran tu ade keluar pendarahan ke?

4y ago

Ade.pendarahan teruk , darah ketul2

Salam takziah sis. Semoga ada rezeki lagi. Selamat berpantang.

Salam takziah sis, insyaAllah ada rezeki baru lps ni...

Takziah sis..insyaAllah ade rezeki lain lepas ni..😊

Semoga tetap kuatkan semangat.. Tazkiah utk sis dan suami

4y ago

In sha Allah ,sentiasa kuat .tq awak😊

Sabar ye sis. InsyaAllah ada rezeki lain lepas ni

Al-fatihah Buat Ank Syurga & Salam Takziah Sis