2D Detail Scan

Area Kota Kinabalu dimana kita boleh buat 2D Detail Scan yaa? Yang dapat tengok semua anggota badan baby tu? Sy search di FB ndada pula ? . Boleh sudah bah kan bikin detail scan tu masa 23w?

7 Balas

Kalau mau tngo biasa org buat detail scan..smua doc kasi tngo..dr angota badan luar n dalam.d kgu tpt dr chia rm60 atau 50 kali tu buat detail scan..tp kk pn bnyk jg tu sy tngo

Boleh buat di Permai Poliklinik Putatan (boleh walk-in) atau di Ivan Lee Ultrasound Scanning Centre di ITCC (perlu appointment)

4y ago

Bajet dalam berapa permai?

Di inanam pun ada. Dekat area servay sana☺️

4y ago

apa nama klinik

A&L Medscan dkt sevay inanam.. Dpn jln saja tu..

4y ago

awak#

klinik dr sarva boleh buat detailed scan

dah buat detail scan ka sis? berapa la?

4y ago

detial scan kan

Dlm Rm30 lbh ja utk scan 2D