kat mana sedang Sales Barang Baby ?

area KL, kat mana tengah sales barang baby ye.. nak prepare beli barang2 utk baby baru nanti..

10 Balas

Sogo dengan aeon not bad. 10-12 January nie ada dekat starling mall damansara. Bulan April kalau masih pregnant ada baby expo dekat mid valley.

Sy brg baby byk bli kt shoppee murah & berkualiti.. Bju je bli kt mall aeon, the store, parkson & butik anakku

https://youtu.be/aWgshUzc9J8 nak checklist barang baby boleh tengok video ni😁

bersalin bila? hjung tahun ni xsure mna tapi selalu kat midvalley buat

5y ago

Bulan 3 next year.. tulah biasa ade je iklan.. ni cari xjumpa pun. Pegi sogo pun mahal baju baby. Compare dgn jusco. Kat mid x pegi usha lg..

10-12/1 ni ada warehouse sale baby dekat starling mall

Baru je shopping dekat aeon tadi. Ok jugak harganya

Saya beli kat aeon je.. Dapat balik rebate voucher ☺

Ade branded bby warehouse next week kt kl

Baru beli Kat aeon tadi

Sogo or aeon