First mom share lah journey korg

Ape yang kesan korang rasa bila makan acid folid dan obimin? Mana satu ubat korang stop makan bila kesan tu berlaku?

3 Balas

saya makan folic acid je mula². minggu ke 7 start makan obimin and folic acid pun makan. smpai minggu 10 ke 11 tiba² nurse ckp awk takperlu makan folic acid sbb obimin dh ada folic acid. sy igt okay je sbb masa ckp dgn doktor makan dua² xde pulak doktor ckp apa². so now sy ambil obimin je tak ambil folic acid dah. obimin buat najis jd warna hitam. still makan je sbb org ckp normal

dah berape minggu kandungan? dah lebih 12minggu, boleh stop dah folic acid. ambik obimin saje. ape2 bincang dgn nurse/doc di kkia dulu

kenapa mkn obimin dgn folic sekali, sedangkn dlm obimin dh ada folic siap2?