Salam saya baru 6minggu 4hari saya tak blh makan nasi hanye blh makan buah je.tiap pagi mesti muntah

Ape patut saya makan buat waktu skg ni

6 Balas

kalau muntah. bykkn minum susu. kalau sy muntah minum susu pure tu. jdnya minum susu coklat farmfresh utk tenaga, jamah je pape mknan mcm biskut ke, tp biskut yg elok lah mcm jacob ke asalkan perut x kosong. and makan folic acid n vit

Selain nasi dan buah? Ikut apa apa makanan yang awak rasa berselera. Mee ke pasta ke

Bedrest sis , mkn dlm kuantiti sikittt xpe asalkan kerap makan , makan ikut time

Sama la sya 😩 skrg biskut , buah dn minuman mcm teh o je masuk

dah cuba mee...tapi tak blh masuk

blh saya cuba nanti