kandungan 1 bulan

apakah dlm usia kandungan 1 bulan memakan nanas akan menyebabkan keguguran?

19 Balas

Jgn nak kata nenas sis.. Coke pun bahaya.. Saya baru kena threatening Miscarriage.. Alhamdulillah baby masih ada lg

Awal2 pregnnt kena avoid mknn yg boleh buat gugur. Tpkan setiap org lain pulak keadaan nya. Hehe

Tidak. Sy selalu makan nenas alhamdulillah buat masa ni masih ok. Kandungan dh nk masuk 5 bulan.

Ya. Kemungkinan tu ade. Nenas ni blh buat kita kontraksi awal.

Klo bole elakkn sis. Bhya untk awl kndungan

Kalau rasa tak yakin tu elakkan lah makan.

Kandungan mc awal...nenas tu tajam sis

Better jgn makan...

Kalau boleh jgn mkn