Makan nanas

Boleh tak makan nanas usia kandungan sudah 31 minggu 4? Masak sayur nanas

7 Balas

Boleh sis , mmnglah air nenas tu tajam mksd tajam tu sbb air ade asid yg tajam mcm jarum , blh tngok ade kajian d buat Nenas yg dh d msk xde mslh pun utk d mkn , jngn usia kndungn x smpai 3buln lps tu nk mkn nenas mudah , mmng xleh sbb asid dia kuat hahhaha

11mo ago

tq

saya Dari awal kandungan lagi memang makan nenas.. 1biji boleh habis satu orang makan. Tapi nenas yg dah matang Manis... yg pnting bahagian tajam2 tu buka betul2

11mo ago

tq

Sy mkn je nenas yg dh dimasak.. Klau blm masak tu sy elakkan jgk masa 1st trimister sbb ada history miscarriage, so takut rahim xkuat je..

11mo ago

tq

nnas yg msak tk pa .. tpi jgn mkn bnyak sgt ..

11mo ago

tq

Boleh sis...

11mo ago

tq

boleh.

11mo ago

tq

boleh.

11mo ago

tq