Sy 10 hari lewat period dan upt positif,waktu bila boleh scan

Apa yg perlu diamalkan untuk langkah berjaga,cth makan folid acid ##ingintahu ##firstbaby

2 Balas

Sis boleh pergi jumpa doc dan try scan tengok.. kadang2 dah boleh nampak kantung, kadang2 tak nampak sebab masih awal lagi.. Sis kena start makan folid acid ya dari skrg, dan makan makanan yang berkhasiat, banyakkan sayuran2 dan buah2

haritu saya lewat 5 hari saya dpt je scan. tapi masa tu bru 5w, kalau scan pun baru npk kantung. lepas tu doc surh dtg lagi 2w kalau nak scan lagi.