perjlnan jauh

hai mom, apa yg para ibu lakukn skirnya pjln blik kpg yg bjam2,tmbh lg jenis asyk nk tkencing je? mcm mana nk kurang kan sakit pinggang duduk bjam2 dlm kereta tu?

2 Balas

I letak extra bantal kat tmpt ddk mommy, jgn bgi ada ruang dkat pnggang. ikut keselesaan, for me I selesa ddk straight. Thank god I survive 11 hours journey, 12weeks pregnancy dan kalo tgok jer petrol station I akn sruh husband I bhenti kencing. 😅 sbb mmg asyik rsa nak terkencing.

setiap 2jam kena berhenti.