Hi, ada tak due sama 28/6/2024 ?

Apa yg korang tengah alami sekarang ? N korang dah siap semua barang2 ke 😊

27 Balas

Saya beli pampers dgn baju baru baby sikit2, sbb semua dah ade anak nombor 3 yg ni 😅🥰🫶🏼

saya due 30/6 baru beli brg sikit sikit 🫠🤭 dah tahu gender nnt baru nak beli baju hehehe 🫶🏻

6mo ago

same due kite

Brg kecik2 baby n mommy belum lg. Baru beli benda yg besar sbb sale mcm stroller cmtu je

Sy due 30/6.. lepas raya nnt bru nk beli brg2 bby mne yg perlu.. ni pun ank kedua..

saye due 26/6 blm bli ppe lg nnti lps rye bru nk bli ckit2...ank no 3 x klut aihhh

sama due laa kita, brang2 bru beli ckit2, ssah sngt nk tidur mlm, selalu brpeluh,

saya 16/6 tapi belum beli pape lagi 🤣🥹 tak tahu nak mula dri mana

6mo ago

sama jugak due kita ..16/6..bru beli sikit2...sbb bju kakak2 waktu baby msih simpan elok...

saya Edd 22/6 tp doc pakar dah BG tarikh IOL 1/6 (37w) SBB Sy type 2 DM

7mo ago

kencing manis dari sblom mgandung lagi

sama tarikh dengan saya, belum beli apa2 lagi stakat ni😊

due 20/6 . barang baby dh settle Alhamdulillah