due tahun 2024

salam kat sini ada yang due tahun 2024... korang ada tak group wassap ? saya due bulan 7 ni#ingintahu #bantusharing

53 Balas

Kita pun due july. Tapi tak pergi check lagi. Ingat next week baru nak check. Sebab dah masuk 7 weeks. Masa anak first beria dapat je tahu pregnant masa 5 weeks terus check. Anak kedua ni lambat lambat pulak ek😂

5mo ago

Saya bel 0196651000. Nak masuk group jugak😆

ramainya geng mommies due bln 7 2024 😍 teringin jugak ada ws group mommies2 due bln sama ni..dulu ank first pkp bnyak buat research dlm group fb jaa..kalau dh ada group share plis

Hai, saya baru buat group whatsapp untuk julybabies. Tekan link ni kalau nak join https://chat.whatsapp.com/FBjgcADtAy5841xir3lCo9

4w ago

sy ada request group 0109291979

ramai ye bulan 7 hehe.. sy pun klu ikut last haid due akhir bulan 7.. tp sy xgi check lgi insyaAllah minggu depan bru nk gi tengok baby 😊

Alhamdulillah saya pun due bulan 7 2024, tak ada group selalu saya banyak search dalam apps ni je baca sharing mummy2

6mo ago

nak

Hi, sy pun due July 2024 and first time mommy. Kalau buat group bole inform ya nak join jgk 😁

sape kat sini due 20/7 tahun depan🤚🏻🤭

4mo ago

Sama di sini

Saya pun due bulan 7 jugak tapi saya dah buka buku pink sebab sebelum ni ada sejarah baby 🤭

6mo ago

first bby umur brapa da sis?

saya in shaa Allah EDD 04/07/2023 - buka buku 29/11 dua hari lepas

4mo ago

wahh nk join..