ibu menyusui

Apa YG boleh Di minum ketika menyusui bayi

2 Balas

minum susu, jus, air barli, elak kan kafein,, blh sbb kan bby susah tidur atau air susu kurg..

apa2 yang bagus. susu kambing/ susu lembut fernleaf atau mana2 jenama

4y ago

pnglmn sy mnum holiks kalu nk susu meriah..kalu milo xmnum n amalkn slalu sgt sbb ade kafein..takut efek kt bebi xleh tdo..huhu susu2 lain kne tgok bebi gak..try dlu kalu bebi bwh 3bln if ade alergi ke better stop dlu...air msak pun jgn dilupekn atleast 2l sehari...