Bayi 2 bulan batuk

Apa yang boleh dibuat untuk menghilangkan batuk pada bayi berusia 2 bulan?

2 Balas

Batuk dia berkahak tak? Baby saya pon batuk masa nak masuk 2 bulan, cek klinik swasta, dr ckp abb bg susu lebih sukatan(saya bg susu fm+bf), dr ckp perut baby tk besar jadi bila dah penuh, susu lebihan tu akn masuk ke paru2 mybbkn jangkitan kuman, baby saya kena neb and kami pon tiap hari sedut hidung dia and tepuk2 dada dia skit utk cairkn kahak tu

Boleh sapu youbaby cream atau mayya baby