darah putih tinggi.

apa ubat untuk darah putih tinggi? dan apa sebab darah puyih tinggi, checkup klinik doktor ckp stress. rapi saya xstress pun.

2 Balas

benda ni sebaiknya bincang dgn dr yang merawat. kalau xpuas hati dgn jawapn dr ni,boleh jumpa dr lain. mcm sy mcm2 klinik sy suka pergi jumpa dr lain2 pendapat

awak gi klinik mana ni? kerajaan ke swasta? biasanya darah putih tinggi sbb ada jangkitan kuman. Dr takde bg apa2 ubat or rujuk pakar ke apa2?

1y ago

klinik swasta.dktr bg surat pigi klinik kk.. tiada bg ubat pun...