Pertanyaan

Apa tanda- tanda kehamilan yang ibu-ibu rasakan sblum cek upt (positif) ? Tqvm yang berpengalaman

Pertanyaan
90 Balas

Selesema dah rasa penat sangat walau tak buat apa. Then mak cakap "awak mengandung ni". Sekali check , mmg +tive alhamdulillah. Skrg bby dah 2 minggu ❤ bersalin 37w

Batuk selesma xpndai sembuh.. smpat p klinik. Mkn ubat batuk 1 botol,piriton n panadol. Utk 2 mggu. Tp xpndai sembuh. Sis trs stop sebab rasa lain xpernah mcm tu

Perut cepat masuk angin.. xleh bau minyak goreng ayam dan sambal sotong rasa mual.. kerja sebelah kfc masa tu.. kerap pening dan malas ja rasa

1. Opkos lah period lambat 2. Malas nak buat apa2...asik nak baring 3. Xsuka tgok suami ( kesian dia ) 4. Asik nak marah n menangis

sakit semua satu bdn trutama bhagian pinggang & kaki..Breast pon sakit..ingt sakit nak dtg period..rupanya sakit tanda² preggy😊

Jerawat tmbuh dgn jayanya..sgt luar biasa..skrg dh 17week.. alhmdulillah..jerawat dah hilang dgn sndrinye tnpa pksaan..😅

lewat sehari period perut sebu da lama... suami marah 1bdn hangin asyik nak melawan je.. saja beli upt ehh naik double line

Sakit pinggang,badan rasa sejuk mcm masuk angin,muntah2,sensitif bau2 gitew,tiada selera makan & cerewet makanan..😅

Kalau saya tak boleh pakai kain ketat ..rasa tak selesa..kerap ke tandas ..rasa ngilu kat bahagian bawah tu.

Saya sakit breast sangat. Pastu cepat penat asyik nak tido. Period delay sebulan baru cek upt. 😅