perut mengeras

Apa sebab baby mengeras ek? Now dh 19w5d. Normal ke dh blh rasa baby mengeras?

2 Balas

mengeras tu normal sis.. sbb sye xpasti sbb ape.. selame mengandung.. dr anak no 1 smpai skg no 4 insyaAllah.. xpenah tau nape mengeras😅.. kite doakan baby2 kite semua sihat2 hendaknyee dlm rahim kite yee... n dipermudahkan bersalin nanti... aamin..

Sya selalu panggil2 baby tanya mana dia 😂 Lepas tu tiba2 dia mengeras. Macam tau mak dia cari. Tapi memang tak pernah ambil tau kenapa baby mengeras. Haritu tanya nurse dorang ckp normal.