apa perlu dilakukan jika bayi songsang 37 minggu

34 Balas

sya mau tanya ada tk ibu mengadung sonsang 37 minggu lepas tu ada keluar darah sikit time kencing

petua org tua..merangkak ulang alik sambil selawat at least 3 kali pusingan ulang alik

sy pun dh BT Ecv tapi sy keliru sbb x thu yg mne tangan MCM mana rase ye kepala kt bwh

sama 37 week, songsang lusa kena pi hospital scan, hrp2 lah boleh pusing baby tu..😌

mcm mna nk tau bby dlm prut songsang ya..belum ada pengelaman lgi ni

sama.. tp mcm mne sis dlu? kne operate ke.. o bby dpt trun kpla?

baby saya x songsang..tapi melintang..x tau nak buat mcm mana..

dh bersalin belum?...sy pun baby songsang 36w... sblm2 ni ok je

biase g jpe bidan kg,,bole lg tk pusingkn baby tu

Czer sis, baby tetap melintang 🤭