Perut kerap mengeras,sakit pinggang berpanjangan kandungan 28w 6d

Apa perlu buat ya..hurm.ni kandungan ke 6 saya..tetapi dlu pregnant nak besalin br saket pinggang😅sekarang 28w 6day da saket pinggang teruk berpanjangan nak tdo ke jalan pun saket.perut mengeras berpanjangan da 6hari ni..saya ingat kan kencing kotor,tapi saya kencing lawas je..check up utk 29w lagi 3hari..mummy rasa knp ya?ada yg alami benda yg sama ke?

3 Balas

samalah soalan ni saya tanya kat doktor dulu. jawab doktor.. biasalah. dulu kita masih muda. energy masih kuat. sekarang ni kandungan mmg lah tak sama. sebab kita pun makin berusia. menda ni normal. sekarang ni kalau buat apa2 kerja then rasa penat. get ur rest. jangan paksa diri. gitulah kata doktor kat saya. saya tanya doktor tu sbb risau. kotla tak normal kan. 😊

sama la ni... tp saya 26w..masa tu Start 24w

tny doktor