Heartbeat ?

Apa perasaan korang pertama kali dengar denyutan jantung baby masa buat ultrasound ? Kita terus rasa lain sangat perasaan sedih, terharu, gembira semua ada ? Ya allah tak sangka2 ada nyawa dalam rahim tu. Semoga anak mommy membesar dgn sihat dan dcukupkan semuanya ??

1 Balas

Anak yg pertama ke sis..kita anak pertama . Pertama kali dengar denyutan jantung baby ya allah tak tahu nak kata ape.. Penantian selama 6 tahun kahwin..