pendapat mummy

Apa pendapat mummy baby baru lahir hantar pada pengasuh or jaga sendiri?sebab family cakap better jaga sendiri anak,tapi saya nak bekerja..xnak harapkan duit husband ja.

1 Balas

Klau nk selamat better jaga sndr sbb skrg dh mcm² kes...lagi plk baby kn...bkn semua org suka dgr baby menagis n kadang kita sndr pon blh ttbe rasa stress ni kn plk org yg nk menjaga tu kn... Sy pon teringin nk kje smula tp husband minta jaga ank smpi dia umo dkt 1thn lbh...so dh besar sikit xla risau sgt nk hntr pengasuh kn Just sharing ☺️